Na prodaju zapoceto Vikend naselje na Kopaoniku

Šifra nekretnine : 1157

Prodaja 1.001 € - Plac
620 m241.80 ari Štampaj
Lokacija: centar Telefonskih linija: 1 

Na prodaju Hotelsko naselje u izgradnji na Kopaoniku.
Uknizen 1/1.
Asfalt do zemljista.
Prikljucak za struju.
Postoji mogucnost zamene .
Povrsine zemljista 42 ara na kojima je predviđena gradnja trinaest objekata hotelsko-pansionskog tipa.
Trenutno je prvi objekat izidan do krova , za njega posedujem građevinsku dozvolu i komunalije su u celosti isplacenje.
Drugi objekat je sa zavrsenim temeljima, za njega posedujemo građevinsku dozvolu i komunalije koje su u celosti isplacenje.
Treci objekat ima urađen projekat , odobrenje od protiv pozarne policije ali nisu placene komunalije.
Po zakonu na svakih 300m2 placa moze da se radi tip1 i tip2 zgrade ,orijentaciona kvadratura objekta krece se neto od 300m2 do 360m2 .
Za oba tipa zgrade posedujem projektnu dokumentaciju koju saljem po zahtevu.
Svaki predvidjeni , objekat ima 13 apartmana ili soba sa sopstvenim kupatilom , recepciju , skijasnicu I mesto za saunu ili mini spa.
Lokalitet je izuzetno perspektivan na samo 1, 5km od centra kopaonika i na 50 metara od nove zicare koja ce voditi na novo naselje koje grade investitori iz Arapskih Emirata.
Prelep pogled i priroda.
Cena - DOGOVOR
Telefon +38163612218 ,

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put, Vodovod, Elektro priključak
  • PONUDA:Specijalna ponuda

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Na prodaju zapoceto Vikend naselje na Kopaoniku

620m2 | 42ari | 450.000 €
Na prodaju Hotelsko naselje u izgradnji na Kopaoniku. Uknizen 1/1. Asfalt do zemljista. Prikljucak za struju. Postoji mogucnost zamene . Povrsine zemljista 42 ara na kojima je predviđena gradnja trinaest objekata hotelsko-pansionskog tipa. Trenutno je prvi objekat izidan do krova , za njega posedujem građevinsku dozvolu i komunalije su u celosti isplacenje. Drugi objekat je sa zavrsenim temeljima, za njega posedujemo građevinsku dozvolu i komunalije koje su u celosti isplacenje. Treci objekat ima urađen projekat , odobrenje od protiv pozarne policije ali nisu placene komunalije. Po zakonu na svakih 300m2 placa moze da se radi tip1 i tip2 zgrade ,orijentaciona kvadratura objekta krece se neto od 300m2 do 360m2 . Za oba tipa zgrade posedujem projektnu dokumentaciju koju saljem po zahtevu. Svaki predvidjeni , objekat ima 13 apartmana ili soba sa sopstvenim kupatilom , recepciju , skijasnicu I mesto za saunu ili mini spa. Lokalitet je izuzetno perspektivan na samo 1, 5km od centra kopaonika i na 50 metara od nove zicare koja ce voditi na novo naselje koje grade investitori iz Arapskih Emirata. Prelep pogled i priroda. Telefon +38163612218 ,
Detaljnije